Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 19:22

Ανακοίνωση για Οίκο Ευγηρίας και καταγραφή επιθυμούντων Μελών της Ε.Α.Α.Α.

Φέρεται εις γνώση των μελών της Ε.Α.Α.Α ότι προκειμένου το Γ.Ε.ΕΘ.Α. να προβεί στην ίδρυση οίκου (ων) ευγηρίας, απαιτείται η καταγραφή των συναδέλφων που επιθυμούν να φιλοξενηθούν, τα ονόματα των οποίων πρέπει να αποσταλούν στο ΓΕΕΘΑ 5 Οκτωβρίου.

Προς τούτο, παρακαλούνται οι έχοντες ανάγκη συνάδελφοι, να το δηλώσουν μέχρι 4 Οκτωβρίου όπως παρακάτω:......
1. Για τους διαμένοντες στο Λεκανοπέδιο Αττικής στον Αντιπτέραχο (Ι) Ευστρ. Σκλήρη στο τηλ. 698 350 4162 ή στον Ταξίαρχο Μιχ. Δορυφόρο, στο τηλ, 693 790 2830

2. Για τους διαμένοντες εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, στα κατά τόπους παραρτήματα της Ε.Α.Α.Α.

Υπενθυμίζεται πως ήταν ένας από τους στόχους της ΕΑΑΑ και ξεκίνησε με πρωτοβουλία του ΔΣ/ΕΑΑΑ (Υπεύθυνο τότε τον Ταξχο Μιχ. Δορυφόρο ). Επίσης ο στόχος αυτός συμπεριελήφθη και στους μακροπρόθεσμους στόχους του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. όπως είχε ανακοινωθεί στην Ημερίδα Υγείας Αποστράτων και Μελών Οικογενειών στις 30/5/2014.

ΕΚ ΤΗΣ Ε Α Α Α

Καιρός

Συμφωνώ

√ Για την αναγνώριση ή/και διατήρηση του περιεχομένου που εισάγετε κατά την διάρκεια μιας σύνδεσης στον Ιστότοπο, καθόλη την διάρκεια αυτής της σύνδεσης.

√ Για την καταμέτρηση και διερεύνηση της  αποτελεσματικότητας του διαδραστικού online περιεχομένου, των λειτουργιών, διαφημίσεων και άλλων επικοινωνιών που λαμβάνουν χώρα κατά την σύνδεση με τον Ιστότοπο.

√ Για να παρακολουθούμε αναλυτικά στοιχεία και τη χρήση του Ιστότοπου και να βελτιώνουμε ποιοτικά και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες του Ιστότοπου.

√ Για να μας βοηθούν να σας αναγνωρίζουμε από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ως προηγούμενο επισκέπτη και να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις που ενδέχεται να είχατε ορίσει όταν το πρόγραμμα περιήγησής σας επισκέφτηκε τον Ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα επαναλαμβάνετε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον Ιστότοπο.

√ Για να μας βοηθήσουν να εξατομικεύουμε το περιεχόμενο που βλέπετε όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο μας.